Bir dilim heyvanın üzərinə bal tökün və möcüzənin şahidi olun! Alternativ təbabətlə məşğul olanların sirr saxladığı üsul.
Qış aylarının gəlişi ilə meyvə istehlakı tədricən artdı. Meyvənin istifadəsi sayəsində immunitet sistemi güclənir və xəstəliklərə qarşı qalxan yaradır. Bu meyvələrdən biri olan heyva qışda özünəməxsus dadı ilə hər evin süfrəsinin ən önəmli qidalarından biridir. Hər kəsin sevdiyi heyvanı balla qarışdırın, möcüzənin şahidi olun. Alternativ təbabətlə məşğul olanların sirr olaraq saxladığı bu üsulu sizə təqdim edirik. Hər dişləmədən güc qazanacaqsınız. Budur təfərrüatlar...
Havaların soyuması ilə qrip, soyuqdəymə kimi xəstəliklər artmağa başlayıb. Bu epidemik xəstəliklərdən qorunmağın ən yaxşı yolu meyvə istehlakıdır. Bol meyvə istehlakı immunitet sistemini gücləndirir və viruslara qarşı qalxan yaradır. Ən çox istehlak edilən meyvələrdən olan heyvanı bu üsulla yeməyi inanın sizlər də dayandıra bilməyəcəksiniz.
Heyvanı quru yemək yerinə bala batırsanız, təpədən dırnağa qədər güc qazanacaqsınız. Yetər ki, dilimlənmiş heyvanı bala batırıb tükədin. Həm dadına, həm də verdiyi faydalara heyran qalacaqsınız.
İmmunitet SİSTEMİNİZ YÜKSƏLƏCƏK
Həzm sisteminiz əla işləyəcək. İmmunitet sisteminiz yüksələcək. Öskürəni də aradan qaldırır.
HEYVANIN FAYDALARI NƏDİR? Qış meyvələrindən biri olan heyva antioksidan xüsusiyyətlərə malikdir.
Bu antioksidan mənbəyi sayəsində immunitet sistemini tənzimləyir və orqanizmə müqavimət verir.
Mədə xəstəlikləri olan insanlar tükətməyə üstünlük verirlər.
Mədə xorası və qastrit kimi mədə xəstəliklərinə yaxşı olduğu bilinir.
Heyva həm təzə, həm də qaynadılmış halda istifadə edilə bilər.
Bu şəkildə istehlak edildikdə qusma və ürəkbulanmaya yaxşı gəlir.
Buna görə də hamilə qadınlar hamiləlik dövründə qaynadılmış heyva istifadə edə bilərlər.
Heyvanın tərkibində C, A, E, B1 və B2 vitaminləri var. Allergiya üçün yaxşıdır.
Göz sağlamlığı və xəstəlikləri üçün faydalıdır.
Toxumlar dəri sağlamlığı üçün heyvanın özü qədər vacibdir.
Eqzema, yanıq və dəri xəstəliklərinin müalicəsində istifadə edilə bilər.
Dərini radiasiyadan qoruya bilir.
Ürək sağlamlığı üçün yaxşıdır.
Qaraciyəri gücləndirən xüsusiyyətlərə malikdir. Tənəffüs yolu xəstəliklərinə xeyirlidir.
Qışda öskürək problemlərinə yaxşı gəlir.
Heyvadan alınan şərbət qanaxma və ağrıları azaldır. Kalorisi az və lifi yüksək olduğu üçün arıqlamaq istəyənlər tərəfindən rahatlıqla istifadə edilə bilər.