Diyetoloq toyuğun hansı hissəsinin daha faydalı, hansının isə əksinə zərərli olduğunu deyib.
Dietoloqun sözlərinə görə, ağ ət orqanizm üçün ən faydalıdır, çünki onun tərkibində yağ demək olar ki, yoxdur. Ayaqlardan tamamilə imtina etməməlisiniz, çünki onlar da sağlam qida hesab olunur və gün ərzində protein ehtiyacını aradan qaldırmağa kömək edir.
Aşağı ayaq və bud qırmızı ətə daha yaxındır, kifayət qədər miqdarda doymuş yağlar var ki, biz onları pəhrizdən tamamilə çıxarmırıq, lakin eyni zamanda onu məhdudlaşdırırıq.
Diyetoloq toyuq dərisini yeməkdən imtina etməyi tövsiyə edir, çünki ən çox doymuş yağlar var. Ətin üzərindəki qızardılmış qabıqlar da qlikasiya məhsulu olduğu üçün sağlamlığa zərərlidir. Qan damarlarına və insan dərisinə zərər verir.
Mətndə səhv var? Onu siçanla seçin və Ctrl+Enter düyməsini basın.